Gümülcine

6.11.2010

Kurabiye tarifim,çok pratik

KURABIYELERIM




BU TARIFIN ICINE BURADA ISMI "speisequark" OLARAK GECEN BIR SÜT ÜRÜNÜ GIRIYOR,FAKAT TÜRKCESINDEN TAM OLARAK EMIN OLAMADIM,BU YÜZDENDE YAYINLAMAKTAN CEKINDIM ÖNCE."speisequark " KARSILIGI "cökelek" OLARAK VERILMIS.BAZI YAZILARDA LOR PEYNIR DENILMIS.INSALLAH YALNIS BIR SEYLER YAZMIYORUMDUR SU AN.SANKI TADI EKSIMIS KREM PEYNIR GIBI DESEM DAHA MI DOGRU OLACAK ACABA.BELKI ARAMIZDA BILENLER VARDIR.

TARIFI COK PRATIK,SEKIL VERMESIDE COK KEYIFLI :
2 TANE YUMURTAYI -10 YEMEK KASIGI SEKER ILE BIRLIKTE MIKSER YARDIMI ILE KÖPÜRENE KADAR CIRPTIM.12 YEMEK KASIGI SIVI YAG ,250 gr.SPEISEQUARK KATIP BIRAZ DAHA CIRPTIKTAN SONRA BIR PORTAKALIN KABUGUNU RENDELEDIM.BIR TUTAM TUZ -1 PAKET VANILLIN-1 PAKET KABARTMA TOZU VE EN SON 500 gr. ELENMIS UN EKLEDIM.HAMUR ELE YAPISMICAK KIVAMA GELENE KADAR YINE MIKSER YARDIMI ILE KARISTIRDIM.SEKILLER VERDIM.YUMURTANIN SARISINA BIRAZ SU KATIP ÜZERLERINE SÜRDÜM.ÖNCEDEN ISITILMIS 200 DERECEDE 20 DAKIKA PISIRDIM.

PRATIK OLDUGU ICIN BU SEKILLERI VERDIM.COK GÜZEL KABARDILAR VE MIS GIBI KOKULAR SARDI MUTFAGIMI.
Seçimden Biçimlendirmeyi kaldır













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...