Gümülcine

7.10.2011

GEMIYI GEZELIM Tekrar merhabalar....
Sizlere birazda yolculuk yaptigimiz geminin icini göstermek istedim.Kabinlerin sayisini bilemiyorum,fakat dört kata yayilmis bircok koridor ve beraberinde bir okadarda kabin vardi.


Iste kaldigimiz kabin.Ilk basta kabinin pencereli olmasina pek bir sevindim.Gece olunca ne yalan söyleyeyim birazcik korku sardi icimi.Sadece zaman zaman uzaklardan gecen diger gemilerin isiklari gözüküyordu.
Burasi geminin yemek salonu.Baliktan tavuga ,sebzeden makarna cesitlerine,meyveden tatlilara cok zengin bir mutfagi vardi.Calisanlarin az da olsa türkce konusmalari ayrica bir hosumuza gitti.




Gemide yok yoktu neredeyse.Alisveris magazalari,oyun salonlari,Intenet odasi,cocuk oyun odasi,havuzu ......



Buradan üst kattaki kabinlere gidiliyor.


Sabirsizlanip cok erken uyaninca saatler gecmek bilmedi.Kahvaltimizi edip sabah kahvelerimizi yudumlarken doya doya denizi seyrettik.Allahim nasil güzel yaratmis .

Ve ve derken,cok uzaklarda Liman gözüktü.Yunanistanin Igoumenitsa limani.
Osmanli dönemindeki ismiyle- Re$adiye.
Yunanistanda-Gümülcine yakinlarindaki evimize ulasmamiza 570 km kaldi.
Buradan itibaren Türkiye-Ipsala gümrük kapisina 670 km uzakliktayiz.
Yollarin kesintisiz otoban olmasi ve trafigin yogun olmamasi rahat bir yolculuk yapmamizi sagldi.Yollarda karsilastigimiz izincilerin ,memlekte yaklasiyor olmanin mutlulugunu yüzlerinde görmek,yapilan uzun yolculugun zahmetli kisminin unutmus oldugunun göstergesiydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...